joi, 7 aprilie 2011

Cum vedem noi iubirea...

Si spuneam ca iubirea-i eterna....Si spuneam ca viata e frumoasa....ca pasarelle ne binedispun,ca copii sunt flori de primavara...Si singuri pe lume sau poate cu altcineva spuneam ca iubirea e asa:
"Iubirea noastra este adanca precum oceanul, este rezistenta precum otelul. Iubirea noastra este visul care strabate noaptea pentru a se destrama cu prima raza de soare. Iubirea noastra este picatura care infrunta vazduhul pentru a se uni cu pamantul. Iubirea noastra este soarele si luna pe acelasi cer, se privesc, dar nu se pot intalni. Iubirea noastra este soimul purtat de vant peste varfurile albe ale muntilor. Iubirea noastra este bataia inimii care defineste clipa. Clipa trecuta care a facut istorie si clipa viitoare care astepta sa ne trezim. Iubirea noastra este cantecul primei raze de soare ce bate albastrul marii. Iubirea noastra este valul care se sparge de mal pentru a renaste din propria spuma. Iubirea noastra este supernova care astazi moare pentru a crea un nou univers. Noi stele se nasc din ea. Iubirea noastra este precum salcia care se indoaie in vant fara a-i pasa de puterea lui. Iubirea noastra este stanca neclintita in fata vremii. Iubirea noastra este fulgerul care despica inaltul cerului; este tunetul care ne canta povestea. Iubirea noastra va traversa aceasta viata pentru a ne conduce in urmatoarea. Sper ca atunci inimile noastre vor fi deschise sa o primeasca....."
Dar cum de putem noi spune toate acestea?Noi nu avem scoala vietii in spate si ne-ar trebui sa stim multa filozofie insa cineva nu are nevoie de toate acestea.Aceea e inima noastra:bate bine,mai incet sau mai tare,dar niciodata pe moment nu va gresi.Inima,va rade,va plange,insa mereu cu un motiv binedefinit si ei niciodata nu ii va parea rau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu